Замрзната храна

Се наоѓа во Њу Тајпеј Сити, Taiwan, Шампион Ладилни храна е одамна воспоставени, искусен производител ладење храна и извозникот. Ние се стремиме кон обезбедување на вкусни квалитет на производите. Заверени од страна на HACCP и ISO22000, нашите производи се обезбедува со безбедноста. Ако сте заинтересирани за некој од нашите производи, секогаш се добредојдени да не контактирате. #We Тајван се висококвалитетни Замрзната храна, Замрзнати Тофу, Жешка Пот храна добавувачи. # Добредојдовте на големо Контактирајте не# Ние сме квалификувани за замрзната храна извозници во Тајван
Шампион Ладилни Храната е посветена на обезбедување на безбедно квалитет

Замрзната храна

. Строга контрола на квалитетот се применува во текот на процесот на производство, од купување на суровини и состојки за производство на амбалажа. Сите наши производи се осигурани со 20 милиони за производ одговорност. Со квалитет во управување со производството, како и потврда за преземање одговорност, шампион Ладилни фудс е апсолутно вашиот најдобар избор за ладење храна. # Тајвански добавувачи топла тенџере храна

Ние нудиме на клиентите Замрзната храна со висок квалитет. Ние сме специјализирани во производството hotpot состојки, како што се риба топки, риба торта, и Tempura. Нашите производи се продаваат во сите големи храна трговците на мало во Тајван. Сите наши производи се под строга проверка на квалитетот. Во изборот на суровини и состојки, ние да соработуваат само со лиценцирани производители. Сите суровини се користат само откако е добиено сертификат за квалификација. Во областа на производството, ние се сертифицирани од страна на меѓународните стандарди за безбедност на храна, како што се HACCP и ISO22000. Сите линии за производство ги исполнуваат прописите за хигиена на храната. За управување со производи, во прилог на дневниот уверувајќи спецификацијата на производот и квалитетот се квалификувани, посветени сме на редовно испраќање на нашите производи за испитување за да се обезбеди на нашите производи се сретна со националните стандарди на храната. Да ги заштитиме нашите клиенти, сите наши производи се осигурани со осигурување од одговорност на производот. Ова е како да се практикуваат нашата одговорност кон клиентите.
Во таков високо конкурентна на замрзната храна индустрија, еден мора да се обрне посебно внимание на изборот на добар производители соработува. Нашите hotpot состојки се во продажба во пазарот за повеќе од триесет години. Ние се добро искуство во производство на овие производи да се задоволат прописите. Во изборот на суровини и состојки и производство, ние сме посветени на исполнувањето на сите прописи за да се гарантира нашите клиенти. Покрај тоа, на ефикасноста на испораката и цената на производот, ние цел за задоволување на нашите клиенти. Ако имате било какви барања Замрзната храна и hotpot состојки, вие сте добредојдени да не контактирате.